Over Lindehoeve

Ambiance

De sfeervolle omgeving van een oude boerderij, de warmte van een knapperend haardvuur, gezellig opgedekte tafels, de afwezigheid van langsrazende auto’s, de gastvrijheid, tussen de verfijnde Franse en de eerlijke, voedzame Nederlandse keuken in, al deze dingen tekenen de ambiance waarin wij onze gasten ontvangen. Of u komt voor een uitgebreid diner, een relaxte lunch, een Engelse high tea of voor een kop koffie; of u kiest voor ons terras of het restaurant, dezelfde warmte komt op u af. Deze sfeer heeft alles te maken met de manier waarop de gastheren van De Lindehoeve tegen hun ambacht aan kijken. Wij heten welkom in wat eens een boerderij was, en nu een sfeervol restaurant.

Door onze idyllische ligging aan de oever van de rivier, aan de rand van het recreatiegebied is ons terras rustig en vreemdzaam. Vele fietsers en wandelaars stoppen bij ons voor een verfrissend drankje of onderbreken de tocht even voor een hapje of een lunch.Maar ook zij die even aan de drukte van de stad Amsterdam willen ontkomen, zitten in 15 minuten op een plekje dat wel een andere wereld lijkt.

Serving-chef
Red-wine-img
pic34-free-img

Omgeving

ns restaurant is idyllisch gelegen aan het riviertje de lek, in het recreatiegebied. Je kan erg genieten van een diner of buffet in een sfeervolle omgeving. De sfeervolle ambiance van ons restaurant straalt u van buiten al tegemoet en wordt binnen met al haar charme versterkt. Bij ons is het heerlijk om onder het genot van een aperitiefje of een kopje koffie bij de open haard plaats te nemen. Het vuur en de rust nemen de dagelijkse haast even weg om gewoon ongestoord te genieten. Maar ook bij mooi weer is ‘De Lindehoeve’ uitermate aantrekkelijk om op het terras te genieten van de zon, of om even wat te eten tijdens een fietstocht. Bij Lindehoeve kunt u in alle rust genieten van elkaar, onder het genot van een goede maaltijd, kortom een combinatie van het goede van wat het leven ons te bieden heeft. Neem gerust een kijkje op onze menukaarten.

U kunt bij ons lunchen, dineren, een kopje koffie of een borreltje drinken, maar tevens kunnen wij u een fantastische bruiloft of verjaardag bezorgen.

trees, forest, park-6556336.jpg
beautiful, british columbia, canada-2297215.jpg
forest, landscape, river-4918605.jpg