Menu.
Voorgerechten
Brood met gezouten boter en olijfolie
4,75
Gerookte zalm, rode biet, een dressing van yoghurt en wasabi met kroepoek van inktvis
10,75
Tarte tatin van ui met een crème van geitenkaas, overjarige geitenkaas, notensla en rode wijnsiroop
9,25
Vegetarisch
Risotto ‘en cocotte’ met spinazie, een eitje en Parmezaanse kaas
9,50
Vegetarisch
Salade van Serrano ham, eendenrillete, pompoen en hazelnoot
9,75
Carpaccio Lindehoeve
9,50
Hoodgerechten
Gebakken filet van het Iberico varken met gestoofde wang, crumble van kastanje en hazelnoot
19,50
Lasagne van koningsboleet, spinazie en aubergine
18,50
Vegetarisch
Gebakken runderbavette met runderjus, kaantjes en gepofte knoflook
20,50
Gebakken parelhoenfilet met biancardo en een saus van gevogelte
19,25
‘Vangst van de Dag’
dagprijs
Op de huid gebakken kabeljauw met garnalenboter, witte wijnsaus en garnalenzout
19,75
Desert
Oude kaas met prei, truffel tapenade en Aceto Balsamico siroop
10,50
Vanilleparfait met gepocheerde peer, gekarameliseerd bladerdeeg en lemon curd
7,50
Dame Blanche
7,25
Kokosspongecake met gekonfijte ananas, banaan, Piña Coladamousse en mangosorbet
7,75
Koffie Compleet
16,50
(2 personen)