Geen beter cadeau dan bier cadeau

Je zoekt het perfecte cadeau, maar wat moet dit zijn? Het moet persoonlijk zijn en je moet zeker weten dat diegene dit een leuk cadeau vindt. Het bier cadeau is een origineel cadeau met voor iedereen een unieke ervaring van bier. In ieder geval is dit een ervaring die gezelligheid naar boven brengt en daarom is het een top cadeau. De combinatie van een sfeervol geschenk en een feestelijk uiterlijk sla je de plank nooit mis. Je kan namelijk een pakket samenstellen of kiezen voor een kant en klaar pakket met originele bieren. Je kan zelf bepalen hoe groot het cadeau wordt en je kan dit zelfs bestellen. Dat ia ideaal wanneer je weinig tijd hebt en toch een geweldig cadeau wil geven. Bier wordt geassocieerd met het samen zijn en gezellige momenten hebben. Je leest hier meer over het perfecte cadeau.

Wie geef jij een bier cadeau?

Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je bier als cadeau kan geven. Je kan denken aan een verjaardag, een behaalde diploma, een huwelijk of omdat iemand een nieuwe baan heeft bijvoorbeeld. Soms hoeft hier niet eens een gelegenheid voor te zijn, maar is het een geschenk omdat je dat op dat moment gepast vindt. Een biergeschenk is altijd een gepast cadeau, want je brengt hoe dan ook sfeer met je mee. Het bier cadeau kan voor je familie, vrienden of collega’s zijn bijvoorbeeld. Het leuke hieraan is dat je erbij kan zeggen dat jullie volgende keer er één samen drinken en dat schept een fijne band. Voor als deze band er al is dan kan dit alleen nog maar beter worden. 

Bierpakket of cadeaubon

Je kan ervoor kiezen om bier cadeau te doen en dit zelf uit te kiezen, maar je kan er ook voor kiezen om een bier cadeaubon te geven. Biervaneigenbodem biedt deze mogelijkheden aan en de ontvanger kan dan zelf naar de website gaan. De cadeaubon kan ter waarde van 15 tot 150 euro gegeven worden. Er zijn meer dan 100 soorten bierpakketten en ruim 200 speciaalbieren. Er kan dan zelf gekozen worden uit dit grote assortiment waardoor dat al een leuke bezigheid is op zich. Je kan zelfs de bijbehorende borrelhapjes bestellen om er een compleet momentje van te maken. 

Een variatie in je bier cadeau

Naast de cadeaubon kan je ook gaan voor een pakket als je dit leuker vindt om te geven. Jij weet zelf het beste of de ontvanger liever een cadeaubon krijgt en het zelf uitkiest of dat een pakket passender is. In het geval van een pakket kan je een keuze maken uit verschillende pakketten. Bier als cadeau kent veel variaties, want je kan kiezen uit een pakket met verschillende bieren of juist van één streek. Populaire pakketten zijn het pakket met Nederlandse streekbieren, bieren met snor erop, bieren met grappige namen, grote merken speciaal bier of bieren met glas. Wil je nog wat creativiteit erin stoppen? Dan kan je het bier cadeau pakket natuurlijk ook zelf samen stellen. De volgende dag staat het al voor je deur.