Restaurant "De Lindehoeve"

Menu suggesties


Genieten van een lunch, diner, buffet of een kopje koffie in een sfeervolle omgeving samen met uw gasten. Even uit de drukte, maar toch heel makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Delft.

Wij geven u een voorproefje van gerechten en menu’s voor grotere gezelschappen, waaruit u een keuze kunt maken. Of u nu een feestje, een bruiloft of een zakelijke bijeenkomst heeft, wij verzorgen het. Al onze gerechten worden met verse ingrediënten en zorgvuldig door ons eigen team bereid.


Kijkt u eens naar onze menusuggesties voor ideeën, of voor de samenstelling van onze menu’s, een buffet, een walking diner, een BBQ, een High Tea of een lunchtafel.

Heeft u speciale wensen of eigen ideeën, laat u ons dit dan weten. Als u een afspraak met ons maakt, dan maken wij graag vrijblijvend een invulling met daarbij een passende offerte voor uw bruiloft, feest of diner. Indien u dat wenst kunnen wij ook een ‘all inclusive’ prijs voor u berekenen.

De Lindehoeve is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Voor reserveringen, het bespreken van uw partij of vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 010-5218881.

Download onze menu suggesties 2016 (PDF)