Restaurant "De Lindehoeve"

Bruiloften


Uw huwelijksdag! Een dag om nooit te vergeten. Maar ook een dag waarvoor u veel moet regelen. Een heerlijk huwelijksdiner voor uw familie en uw vrienden in een sfeervolle omgeving.

Ook voor een aangeklede receptie na de huwelijkssluiting kunnen wij zorgdragen. Een schitterende omgeving om iedereen de gelegenheid te geven het kersverse bruidspaar te feliciteren en voor uw gasten om in kleinere kring verder te praten en de dag mee te vieren. Wij kunnen voor een heerlijk koud en warm buffet zorgdragen met voor iedereen wat wils. Maar een spetterend feest als afsluiting van de huwelijksdag kan natuurlijk ook! Onze zaal is even sfeervol als het eigenlijke restaurant. Hier kunt u ongestoord uw eigen feest vieren terwijl alle hapjes en drankjes volledig voor u verzorgd worden.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren op onze ruime parkeerplaats. En mocht u nu heel veel gasten hebben uitgenodigd dan kunnen zij enkele tientallen meters verderop eveneens gratis parkeren. Zie voor verdere informatie onze routebeschrijving.

Zeker in de zomer en de mooie dagen in lente en herfst biedt ons buiten terras vele mogelijkheden om uw feest of receptie in de open lucht te vieren.

Trouwlocatie

Het ook mogelijk de huwelijksvoltrekking in de Lindezaal van ons restaurant te laten plaatsvinden. Een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Lansingerland zal u dan in de echt verbinden. Al jaren worden huwelijksdiners, recepties en trouwfeesten gegeven in de Lindezaal. In deze sfeervolle ambiance kunt u ook elkaar het ja-woord geven.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen per telefoon of via e-mail. Voor meer informatie over het trouwen zelf, dient u contact op te nemen met de gemeente Lansingerland.


raam en bloempot